Medarbejdercoaching, der giver kompetencer, energi og performance

ErhvervsCoach® har fokus på trivsel, performance og resultater. Det gennemgående er udvikling, forandring, kommunikation, samarbejde og ledelse. Indefra og ud og oppefra og ned.

Hos medarbejderen handler det om at kunne tage følgeskab og være en god teamplayer. Et godt følgeskab er også en forudsætning for senere selv at blive en god leder, hvis man kunne drømme om det. Med andre ord, skal man både kunne indtage effektivt følgeskab under sin leder samt kunne give sin leder et kvalificeret modspil. Selvledelse – både at kunne lede sig selv og sin leder samt at kunne samarbejde både til opad og til siden.

Det kan du læse mere om nedenfor og som medarbejder eller kommende leder, vil du også kunne finde inspiration til dit coachingforløb ved at læse om ledercoaching. Mange af elementerne går nemlig igen.

”Nothing will work unless you do”

– John Wooden

Sæt fokus på den gode arbejdsplads

Ca. 75% af alle medarbejdere overvejer et jobskifte. Mange har potentiale til meget mere og overvejer f.eks. at avancere til leder, for at gøre en forskel og vise at de kan gøre det bedre.

Det er altid bedre for alle parter at vende en udfordring til en succes. Og hvis man skal skilles, er det altid bedre at skilles fra en succes. For ErhvervsCoach® er fiasko ikke en mulighed. Jeg er altid 100% investeret i din og din arbejdsplads succes. Hvis I ønsker det, kan det lykkedes. Hvad ellers er muligt?

Hvordan har du det på din arbejdsplads? Er du glad for at gå på arbejde eller er det en sur pligt og slæber du dig af sted hver morgen? Hvordan er dialogen med din leder, kollegaer og kunder? Er I på bølgelængde og vil I det samme? Hvordan bliver det endnu bedre end det?

Det er nogle af de spørgsmål, jeg kunne finde på at stille dig, hvis du ringede til mig eller hvis vi sad over for hinanden. Særligt spørgsmålene omkring kommunikationen med din nærmeste leder ville have mit fokus, for det er typisk her det går galt.

Det er meget ofte kommunikation med ledelsen, der dræner dig som medarbejder for energi og lyst til at tage ansvar for arbejdsopgaver og resultater. Det er nemt at pege fingre, men det går begge veje. Begge parter kan blive bedre til at samarbejde og kommunikere. Som medarbejder kan du blive endnu bedre til at lede sig selv – selvledelse. Men man kan også blive bedre til at lede din leder – at lede opad. Det er meget få ledere, som ikke ville sætte stor pris på det og du vil både vokse af og trives med det.

Derfor vil det i et coachingforløb meget ofte kræve, at vi får din leder inddraget. I opstarten eller det indledende møde og gerne det afsluttende. Bedst vil det ofte være, hvis han eller hun også er klar på et coachingforløb.

Sæt fokus på den gode arbejdsplads

Det kommer vi omkring

I et coachingforløb, hvor medarbejderen er i centrum, vil vi typisk tage fat i emner som mål, vilkår, krav og kriterier samt kompetencer, performance, stress, attitude, konflikter og karriere. Nøgleordene for et forløb kunne være nogle af disse:

  • Ledelsesbehov, selvledelse og ledelse af din leder
  • Samarbejde, kommunikation, problem- og konfliktløsning
  • Ambitioner, faglighed, metode og proces
  • Kompetencer, ressourcer, ønsker og drømme
  • Mål, krav, vilkår, kriterier og betingelser
  • Mindset, mentalitet, motivation og attitude
  • Præferencer, personlighed og personprofil
  • Handling, feedback, evaluering og læring
  • Sundhed, energi, trivsel og performance
  • Privatliv, work-life balance, drømme, mål og fremtid

Det får du ud af det

Vores forløb sammen har for mig været en succes, hvis du f.eks. har fået mere energi og større lyst til dit nuværende arbejde. Nyt perspektiv, indsigt og selvindsigt. Kompetencer, mod og selvtillid. Et stærkere og bedre selvbillede. At du er blevet mere afklaret og udvikler et bedre miks mellem ressourcer og ambitioner samt mål, opgaver og udfordringer. At du udvikler bedre relationer til dig selv, din leder og kollegaer. Skaber rammer for vækst og udvikling samt performance og resultater. Et coachingforløb er nogle gange en øjenåbner, der får dig til at se helt nye muligheder og se på dig selv med friske øjne.

Sådan foregår det

Når vi mødes første gang, arbejder vi med udgangspunkt i det materiale, som du har forberedt. Det vil sige med andre ord sige, at der vil være noget forberedelse, før vi mødes første gang. Som minimum tanker omkring emner, fokus, formål og mål. Så hjælpes vi indledningsvis med, at du får stillet skarpt.

Efterfølgende vil vi på hvert møde arbejde ud fra din proces – hvor du er og hvor du skal hen som det næste. Mellem møderne arbejder du selv videre med dine problemstillinger. Du tager også noter og laver efter hvert møde et lille referat og et oplæg til, hvad du vil arbejde med på det næste møde. På sidste møde gennemgår vi indsigter, resultater og effekt af forløbet. Vi kigger også på fremtidige arbejdspunkter og mål.

Hvis en leder, partner eller kollega er involveret, kan vedkommende efter aftale deltage på første og sidste møde, eller efter behov, i selve coachingforløbet.

Kontakt for nærmere information

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe, så er du velkommen til at give mig et kald eller sende dit telefonnummer via kontaktformularen – så ringer jeg dig op for en afklarende samtale.

Hos ErhvervsCoach® zoomer vi i fællesskab ind på dig og dit (arbejds)liv. Vi tager udgangspunkt i der, hvor du er lige nu og finder sammen din vej til ny energi, nye vinkler og muligheder.

Ring 61 66 19 00 og book en gratis coaching aftale eller udfyld formularen og jeg ringer til dig.