Thinking Into Results

Fortæl os hvad du ønsker, så viser vi dig hvordan du får det!

Be, do and have what you want!

You don’t let your present results control your thinking. ~ Bob Proctor

Hvis nu alt er umuligt og du ikke kan fejle?
Og du lærte at manifester det du ønsker?
Så du kunne blive den du gerne vil være?
Og tænke dig til resultater med større lethed?
Hvad skulle det så være?
For her er systemet, der kan få det til at ske!

Thinking Into Results er én samlet løsning for livet

Are your results causing your thinking, or is your thinking causing your results?

Denne side er for dem, der godt kan lide at læse, undersøge og analysere. I dette afsnit får du et hurtigt overblik. Længere nede i de forskellige sektioner får du svar på alle dine spørgsmål, info om konceptet og lidt til selvevaluering. Til sidst en artikel om baggrunden for systemet. Men hvorfor ikke et personligt møde?

Læs mere eller mød mig personligt

Erhvervscoach

Let’s take a lean-back and find out how you can become healthy dissatisfied with status quo and create a new outcome of your life. 

Du er velkommen til at ringe og booke en kaffemøde over telefonen. Lige der og når det passer dig. Så vi kan lære hindanden bedre at kende. Tage et lean-back sammen. Jeg vil gerne høre lidt om hvor du er, hvor du gerne vil være og dine udfordringer. Så kan jeg hurtigt give et par tips og vise dig hvordan du kommer derhen. Samtidig kan se om der skulle være et match. Denne gratis og uforpligtende coaching session, har forandret manges liv. Du kan også linke og møde mig på fx facebooklinkedin og instagram. Jeg vil ligeledes gerne give dig en gratis plads i vores mastermind comunity på facebook.

Take a lean back with me & learn to think into results - Kasper T. Larsen, mba @ ErhvervsCoach.com®

Alle succesrige mennesker er dog enige om en ting. Der skal tages en hurtig beslutning. Ellers taler vi os ud af den forandring vi ønsker og tilbage i smertens eller middelmådighedens komfortzone. Så lige så snart at du er klar, har spørgsmål eller ønsker en gratis coaching session, så ring +45 616619000

Når du er committed starter vi dig op med det samme, for der er ikke et sekund at spilde. Det eneste du vil fortryde, for hver dag du venter, er at du ikke startede noget før. Og omkostningen ved at vente er ofte større. Dem der ikke beslutter sig med det samme, erkender udfordringen senere hen og kommer tilbage tre, seks måneder eller senere. Men vent ikke tre eller seks år. 

I’ve learned a lot from working with my hands as well as a management consultant at the top-fives. From Arthur Andersen I e.g. learned to think straight and talk straight. And Bob Proctor taught me integrity. One of his thoughes mentors thought me self-love. With me you don’t have to doubt or miss. I tell you. You’ve no idea of what you are capable of, when you master mind. 

Vi lever kun en gang, men her er systemet der kan forandre dit liv. Jeg kan forudsige din fremtid med 95% nøjagtighed, hvis du ikke gør det. Hvis du gør det, vil jeg omvendt vise dig en metode, hvor du med kirurgisk præcision kan skabe permanent forandring i en fremtid efter dit design. 

Success is not a secret – it’s a system.
When you have learned this system, you can have success in anything.

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success _ Life change - growth - success

Med Thinking Into Results kan du

• Skab det liv, de resultater og relationer du ønsker
• Med en evidensbaseret proces til målsætning og målopfyldelse
• Værktøjer til radikal, dyb og permanent forandring og succes
• Effektivitet, resultater, turnarounds og kvantespring på kort tid

Thinking Into Results er meget mere end coaching

• Kursus, undervisning, facilitering, mentoring og coaching
• 1 proces, 12 værktøjskasser, 12 lektioner, videoer og materialer
• Det er dit for livet og resten af livet med elektronisk adgang worldwide
• Brug det igen og igen, forøg dine resultater og skab return on investment

Et lille udpluk af hvad du kan bruge Thinking Into Results til

• Purpose, vision, mission, mål, mindset, vaner og manifestering
• Personligt, professionelt, materielt, økonomisk såvel som spirituelt*
• Problemløsning, håndtering af modstand og sikring af succes

• Selvledelse, faglig, mental, psykologisk og relationel udvikling
• Attitude, selvbillede, selvtillid, selvkærlighed, kompetencer og mestring
• Motivation, relationer og resultater gennem dig selv som andre

• Indsigt, selvindsigt, forandring, udvikling, kommunikation, salg og ledelse
• Forstå dig selv og andre mentalt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt
• Skift dine paradigmer, skab det rette mindset og løft din energi/stemning

• Styr dit sind, kontroller dine sanser, tanker, følelser og adfærd
• Perception, intuition, imagination, willpower, memory og reasoning
• Tvivl, bekymring, stress, angst, depression, prokrastinering og misbrug**

Thinking Into Results er et evidensbaseret system

• Baseret på videnskab, psykologi og universets naturlove
• Forskning, evidens og praktisk erfaring helt tilbage til år 18’hundrede
• Erfaring fra fire generationer i en lige linje og flere tusinde cases
• Anvendt over hele verdenen, privat, relationelt og professionelt

Gennemfør Thinking Into Result som det passer dig bedst

• Gennemfør på 3 eller 6 måneder, individuelt eller i gruppe, anywhere
• For privatpersoner, familier, par og partnerskaber
• Til ansatte, ledere, iværksættere, selvstændige, teams og organisationer
• Gør det alene eller sammen, masterminding, community og meget mere

Roadmap, Gps & Guide

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success _ Roadmap Gps Guide to Success

Thinking Into Results er dit step-by-step Roadmap til dit mål, og som din personlige Guide er jeg din GPS til succes. Programmet er skabt af Bob Proctor, som er ekspert i menneskeligt potentiale og succes, samt flere af verdens mest succesrige mennesker. Min primære opgave som din Guide er at tage dig igennem det her system og vise dig, hvordan du selv er Helten, der igen og igen skaber succes, resultater og return on investment.

Men jeg ved, kan, er og gør så meget mere. Med mig får du både en mba, konsulent, coach, psykoterapeut, voksenpædagog m.m. samt over 30 års erfaring med i købet. Jeg er coachet og trænet af Bob Proctor selv og har de bedste af hans indercirkel som mentorer. Jeg er 100% investeret i din succes og hvis du er parat til at tage ét skridt er jeg altid parat til at tage fire. 

We make results predictable and success invitable

Programmet har hjulpet mange til resultater, et bedre liv samt psykisk og fysisk sundhed, men det er ikke *lægeligt. Det har også hjulpet mange med stærke vaner, misbrug og afhængigheder til et bedre liv med energi, glæde og større livskvalitet inkl. selvindsigt, selvkærlighed, selvbillede, selvtillid, selvkontrol, viljestyrke og gennemslagskraft. Et mere positivt sind, hvor de lever i løsningen og skaber mulighederne, i stedet for at være leve i problemet og være offer for deres omverden, sanser og paradigmer. Det omfatter selv stærke paradigmer og mønstre omkring fx overvægt, alkohol og utroskab. 

Change your mindset, change your habits, become who you want to be and get the results you really want.

Årsagen til succesen er, at Thinking Into Results tager udgangspunkt i sindet og går ind bag det der skaber resultaterne samt styrer kroppen, adfærden, følelserne, tankerne og vores perception. Programmet er således også baseret på universelle principper som fx universets naturlove. Det har dermed har et **spirituelt islæt, men det er ikke spirituelt i sig selv eller på nogen måde religiøst. Hvis du ønsker det, kan både jeg som programmet dog godt hjælpe dig med din spirituelle udvikling. Det er altså samlet set tale om det man kalder The mind-body-spirit connection og dermed en helhedsorienteret totalløsning med de foki du ønsker. Altså et sundt sind i en sund krop – mens sana in corpore sano.

When you learn how your mind works, you can change your paradigm and get any result you want.

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success _ Infinite You

Personlig, relationel og professionel succes

Success is the progressive realisation of a worthy ideal. ~ Earl Nightingale

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du får det du ønsker og hvad det kræver af dig. Så er du klædt godt på til at tage en af de vigtigste og absolut bedste beslutninger i dit liv. En beslutning der vil betyde radikal forandring af dig og dit liv over de næste 3-18 måneder … og fortsat, om du vil. Du sætter selv barren og tempoet. Vil du i gang eller har du spørgsmål, så ring straks til +45 616619000. Vi kan starte dig op, indenfor 24 timer. Så er du straks på vej mod at manifestere dine drømme. The best is yet to come!

Remember, no more effort is required to aim high in life, to demand abundance and prosperity, than is required to accept misery and poverty. ~ Napoleon Hill

Hvis du læser dette er der to muligheder

Du har et problem eller du ønsker at nå et mål. For de fleste er det dog en kombination. Samt at finde ud af, hvordan du undgår at stå i vejen for din egen success.

Du har allerede prøvet selv. Flere gange og med svingende held, tilbagefald, hårdt arbejde eller inkrementelle fremskridt. Måske også bekymring, stress eller midtvejskrise. Nogle har toppet. Andre har ikke fundet vejen eller er aldrig startet. Nu er du ikke blot træt af det. Du er træt af, at være træt af det, og ønsker mere af livet. Men du skal ville det, det er ikke nok at ønske det. 

There’s a difference between interest and commitment. When you’re interested in something, you do it only when it’s convenient. When you’re committed to something, you accept no excuses; only results. ~ Kenneth H. Blanchard

Når de kriterier er opfyldt, kan jeg hjælp dig. Ellers er det ikke lige nu og dette koncept. Men vid at du er velkommen, når du er parat til at investere i at lade mig hjælpe dig, med at hjælpe dig selv – til at få det du virkelig ønsker. Hvis din metode ikke virker, så prøv vores. Alternativt kan du starte med et kort indledende og afklarende forløb på 3 eller 6 sessions. Jeg er 100% committed og har metoden der virker. Se se selv nedenfor. Gør du det og følger du programmet, vil du også bevise det for dig selv. Jeg er din accountability partner – accountability is your success insurance policy.

Remember, too, that all who succeed in life get off to a bad start, and pass through many heart-breaking struggles before they arrive. The turning point in the lives of those who succeed usually comes at some moment of crisis, through which they are introduced to their other selves. ˜ Napoleon Hill

Interesseret eller committet til forandring, resultater og succes

Det er altså ikke nok at være interesseret. Hvis du skal være min klient, skal du være committed. Det kræver et brændende ønske – eller en smerte. Allerbedst en kombination af begge og et åbent sind. Det virker ikke, hvis din selvtillid er så lav, at du ikke er parat til modtage noget – eller så høj, at du stadig tror at du kan selv og at din metode er bedre. Så er det bedre at du selv prøver endnu en gang mere eller starter med et kort indledende coachingforløb på 3 eller 6 sessions. Er det et problem? No worry. Alle kæmper med kontrol, beslutningstagning, motivation, selvværd og selvbillede. Det er netop mine specialer og jeg skal nok hjælpe dig. 

Only 2% of people think, 3% think they think, and 95% would rather die than think. ~ Dr. Kenneth McFarland

Dit commitment er min garanti for succes

Det handler ikke om din tillid til mig eller programmet. For den har du ikke. Den får du først, når du har gået vejen og set dine egne resultater. Det bunder i din manglende selvtillid – ikke mig eller metoden. For hvis din selvtillid var tilstede, havde du allerede realiseret de resultater og den succes du ønsker.

Indtil du er der, må du låne min tillid til mig selv, programmet og dig – min viden om at jeg har metoden og at du også kan, hvis du vil. Jeg coacher både folk der er over, under, bag og langt foran mig. Det er heller ikke det eller mig, som det handler om. Jeg er coach og det er det jeg er god til. Du kan få referencer på hvad som helst, men der er stadig ingen garanti – ingen er som dig. Og sammenligning har aldrig gjort noget god for selvtilliden.

Derfor skal jeg være sikker på at du vil. Indtil du har tage beslutningen, vil dit paradigme forsøge at tale dig ud af det. Det vil rejse alle mulige spørgsmål, argumenter, rationaler og logik. Du være i ambivalens og fægte med faktorer som tid og penge eller at spørge en ven til råds. Men det er ikke det, som det handler om og du skal selv tage beslutningen. Det handler om hvad du vil. Så skal jeg nok hjælpe dig med at finde svar og løsninger samt vise dig hvordan du får det.

When President Kennedy asked Dr. Wernher Von Braun what it would take to build a rocket that could carry a man to the moon and bring him back safely to the Earth, Von Braun answered him in five words, “The will to do it.”

Thinking Into Results er for alle

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success _ FBGC-5

Alle kan bruge og få udbytte af Thinking Into Results. Høj som lav. Rig som fattig. Erhverv som privat. Ung som gammel. Selv børn … ja, tænk på hvad det kan gøre for dine børn og deres fremtid. Programmet kræver basalt set kun lidt læse/skrive færdigheder. Lidt engelsk-kundskab er en fordel ellers er det meste oversat og videoerne tekstet. 

Du bestemmer ligeledes selv dit mål og hvor meget du lægger i det. Selvfølgelig, jo mere jo bedre – i forhold til de resultater du ønsker. Men du kan virkelig nå langt med det her, hvis du vil. Da du har programmet for livet er dit første mål heller ikke altafgørende. Du er velkommen til at starte med et personligt eller relationelt mål og siden at vælge et forretningsmæssigt, økonomisk, materielt eller karrieremæssigt mål. Et ambitiøst, men mindre, og siden et større mål. 

Det gjorde jeg selv og har fået det fantastisk med mig selv, mit liv og livssyn. Jeg har fx smidt 10 kg rent fedt, holdt helt op med at drikke alkohol, fået kontrol over mit sind, mere energi og et bedre humør. En større spirituel udvikling og sindsro samt lært nye ting jeg slet ikke vidste om mig selv eller troede at jeg kunne. Fået bedre relationer, opnået fantastiske professionelle resultater og fundet mit purpose (formål). Mit purpose her i livet, er ganske simpelt i at hjælpe dig 🙂 At hjælpe dig med at blive den du gerne vil være, skabe de relationer du ønsker og manifestere det du drømmer om. Kan det blive bedre? Bare rolig, det skal ikke nødvendigvis ske på en dag. Jeg har gennemført programmet mange gange og du skal blot gøre dit bedste. Tænk hvis du blot forbedrede dig 1% hver dag?

En gratis coaching-samtale

If you can tell us what you want, we can show you how to get it.

Derfor tilbyder jeg også en gratis og gensidig uforpligtende coachingsamtale inden din beslutning og opstart, hvor vi afklarer:

1) dine pain-points
2) ønsker og mål
3) dine forhindringer
4) om der er et match

What do you want – and how bad do you want it?

Mange skaber en turnaround blot på baggrund af den samtale. En har fx udgivet en bog, en anden skabt en ny karriere og en tredje øget sin indtægt med 25%. Det handler nemlig om hjerte. Det er her at vores ønske (want) kommer fra. Jeg skal kunne mærke (dit want) i mit hjerte; at du kan mærke det i dit hjerte. For det kommer til både at kræve hjerte, hjerne og hånd. Spild ikke dit potentiale og dit liv. Ring straks til ErhvervsCoach® på telefon +45 61661900  

Winners focus on activities that are goal achieving, instead of tension relieving. ~ Denis Waitley

Skal det være nice eller skal det virke

Hvis du ønsker andre resultater, er du også nødt til at prøve noget helt anderledes, er der nogle der påstår at  Albert Einstein har sagt. Med det nuværende mindset vil du vælge en coach og en metode der matcher dit gamle paradigme, som Carl Jung ville have sagt. Du vil vælge noget behageligt, der matcher det vante og fastholder status quo med små inkrementelle fremskridt. Noget hvor du blot skulle lære noget nyt og spændende, fremfor at skabe forandring og resultater. Det øger blot knowing-doing-gabet – se nedenfor. Nu er det tid til at gøre noget nyt og vælge noget der ligger udover din vante logik og natur. Ellers får du bare mere af det samme. 

Insanity is doing the same thing over and over and expecting different results.

Alle ønsker udvikling, men ingen ønsker forandring, er der nogle der påstår at Søren Kierkegaard har sagt. Så, du behøver heller ikke at kunne lide noget af dette. Det virker alligevel. Thinking Into Results eller jeg er dog hverken anstrengende eller ubehageligt. Men du skal blot være parat til gøre en indsats og få vendt dit kort over virkeligheden på hovedet. Jeg er parat til at afbryde dig, i det der ikke virker, og fortælle dig det du har brug for, fremfor det der er rart at høre. Fra og med hjertet, naturligvis. 

Never let the client choose the medicine.

Hvad ellers er muligt?

Hvis du ikke er parat eller jeg ikke finder at der er et match med Thinking Into Results, så start med et klippekort på 3 eller 6 sessions. Jeg skal nok hjælpe dig hele vejen. Men igen, tænk ikke så meget over det. Overtænkning eller svælgen i spørgsmål og bekymringer hjælper ikke og skaber blot analysis paralysis. Thinking Into Results er unikt, internationalt og virker. Det overgår al coaching og psykoterapi m.v. jeg har set på min lange rejse og søgen. 

You have plenty of time to win, but no time at all, to lose.

Jeg har over 30 års erfaring, for over kr. 5,5 mio. selvbetalt uddannelse. Er uddannet af verdens bedste og i flere modaliteter indenfor bl.a. coaching og psykoterapi. Thinking Into Results virker og overgår alt det jeg har set og prøvet. Det er fundamentalt anderledes, men kan bruges af alle. Det er det du skal vælge, hvis du virkelig ønsker at investerer i dig selv og din fremtid. Reboot, turnaround og kvantespring. Mental udvikling, personlig udvikling, kompetenceudvikling, selvbillede, selvtillid, selvledelse, følgeskab, relationer og lederskab. Private som iværksættere, selvstændige og ansatte. Omkostningerne ved at vente, overgår prisen på selve coachingprogrammet. Det gør udbyttet også. Mange gange. De fleste har manifesteret mere med dette og på kortere tid. Så jo før, jo bedre. Skal det være én dag eller i dag?

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success _ Bob Proctor

Spild ikke livet på at generere din egen erfaring om vejen til resultater og success. Det er der fire generationer før mig, der har gjort – for dig. De har coachet hinanden i en lige linje. Det er samlet set over 150 års erfaring. Plus Bob Proctors og min. Og Bob Proctor har specialiseret sig og leveret dette i over 60 år. 

What are you trading your life for?

You’re already giving your life for what you’re doing.
Make a life, not just a living.
Live by design and square your results.
Don’t just go through life, grow through life.

Det er fint nok med resultater, penge og succes. Men er det vigtigste ikke, at du først og fremmest har det god med dig selv og livet? De fleste efterlever blot paradigmet. Deres eget, familiens og kulturens. Uddannelse, arbejde og pension. Mange dør seks år efter og fortryder de samme fem ting på dødslejet. Se artiklen nederst. Jeg var lige ved at begå samme fejl. Havde nået alle mine mål, tjent de penge jeg skulle, lært alt det jeg kunne og set det jeg ville. Kunne bare sætte mig ned, se græsset gro og drikke rødvin. Nej, vel?

Kom netop hjem fra Indien med en certificering som yogalærer og blev pludselig ramt af livet. Sagde stop og satte mig på gulvet og blev siddende til at jeg fandt svaret på alt. Heldigvis havde jeg min mobil og internettet, for ellers var der nok gået 2500 år før at jeg havde frigivet min buddhanatur i min ellers mere end 20 års rejse på at forstå sindet. 

Alle mine uddannelser var fine og virkede på deres måde. Nu ville jeg vide hvad der var bag det hele, hvordan jeg kunne styre det, hvordan jeg har det, mine konditioner og resultater. Det har Bob Proctor og Thinking Into Results lært mig. Hvis du er interesseret i også at lære det, have det som os og at skabe det du drømmer om. Så ring!

MBA Kasper T. Larsen _ PGI Certified Coach Consultant _ ErhvervsCoach.com

+45 61661900
Kasper Larsen
ErhvervsCoach®

Sit down and write it down with a pen and then make up your mind you are going to do it. Don’t spend any time thinking of why you can’t. The fun is not in getting it, the fun is in growing. Goals are to help us grow, goals are to help us get. The getting is a side benefit; the growth is the real benefit. ~ Bob Proctor

The time is now

It’s Time!
To transform your dreams into reality. 
Your goals into achievements.
Your thinking into results. 

It's Time. To transform your dreams into reality. Your goals into achievements. Your thinking into results.

This is a 12 to 24 week process for radical personal transformation. If you want something more out of life, but aren’t sure what it is… If you’ve tried to make changes in the past, without success… If you have a specific goal, but don’t know how to achieve it… Then call now!

Du ønsker resultater, succes, lethed og herlighed

Skab ease, joy and glory med Thinking Into Results

Du bestemmer. Dit mål kan være fx være personligt, sundhedsmæssigt, relationelt, kommunikativt, samarbejdsmæssigt, ledelsesmæssigt, professionelt, økonomisk… og det kan være på forskellige planer fx materielt, fysisk, intellektuelt, mentalt, psykologisk, socialt, spirituelt, energetisk…

Det er kun fantasien der begrænser dig. Lad derfor aldrig dine tanker, ønsker og fantasi begrænse af kultur, normer, andre, erfaringer, fortid, omstændigheder eller konditioner. Forsøg at overskride dit gamle paradigme og underlæg dig ikke andres mindset. Programmet vil lære dig mere om hvordan du gør dette og skaber kvantespring.

Dit mål kan dog være under indflydelse af lovkrav og målkrav, der stilles oppefra og udefra til dig, dit team eller virksomhed. Det kan således være det, du skal have hjælp til at balancere, håndtere og realisere. Men tænk altid over, hvad du selv ønsker?

Spørgsmål til refleksion, målsætning og den første coaching session

Hvad tror du selv, at der er muligt og hvorfor ikke det dobbelte på den halve tid? Med større lethed? Hvad vil du opnå? Hvem og hvordan vil du gerne være? Hvordan ønsker du at føle dig? Niveau af sundhed og trivsel? Hvor mange og hvilke relationer ønsker du? Hvilket liv vil du leve? Niveau af bevidsthed og selvindsigt? Selvtillid og gennemslagskraft? Håndtering af tvivl, bekymring, stress, angst, depression…? Prokrastinering? 

Hvordan skal dit liv og formue forme sig over de forskellige livsfaser? Hvordan skal din livsstil og bolig være, og hvor mange penge koster det? Fritid, hobbies, rejser og spiritualitet? Karriere eller selvstændig? Hvorfor? Hvad ønsker du at bidrage med? Hvad ønsker du at efterlade i denne verden? Hvad giver mening og hvad er dit formål her i livet? Hvad ville du bruge din tid på, hvis du helt selv kunne bestemme? 

Hvilke gennemgående bekymringer, problemer og smertepunkter har du i dit liv, som du ønsker at eliminere? Hvilke forbedringer ønsker du indenfor de næste to år? Hvor meget skulle du tjene for at blive økonomisk uafhængig? Hvordan vil du tilbringe din dag, hvis du kunne lave lige hvad du ønskede? Hvad ville du gøre hvis du vandt 10 mio.? Hvad tror du at der står i vejen for din succes og resultater? 

Hvis dine metoder ikke virker, vil du så prøve vores? Hvis jeg kunne vise dig hvordan du kunne nå et eller flere af dine mål, ville du så være villig til at investere tid hver dag over en periode for, at foretage de nødvendige forandringer for, at få den succes du ønsker? Hvor meget tid vil du så være villig til at investere? 

Sæt dig selv fri og tænk dig til resultater. Størstedelen ved slet ikke hvordan man sætter mål, selv på en business school. De fleste sætter mål, som er begrænset af deres eget og andres mindset, paradigmer, vaner, opvækst, ophav, opfattelse og fantasi. Så hvordan sætter du dig selv fri, bryder fri af glasloftet, arv og miljø, sprænger dit selvbillede og finder ud af hvad du virkelig ønsker – og får det med større lethed? Og hvad er succes for dig? Hvornår er du en succes? Hvor er du lykkedes? 

Succes er ikke en tilfældighed, men er et system

Når du forstår systemet og gør det til en vane, vinder du hver gang. Endnu bedre, når du giver mig mulighed for at vise dig hvad der er bag systemet, kan du igen og igen sætte dig nye fantastiske mål og nå dem. Endda med lethed, tankens kraft og universets naturlove.

Med Thinking Into Results kan du tænke dig til resultater

Reclaim your life and live by design

Thinking Into Results er ikke blot et coachingsystem og et undervisningsprogram. Det er heller ikke kun mental udvikling, personlig udvikling og lederudvikling. Det er en metode og et gentageligt målopfyldelsesprogram. Du både lærer systemet og hvordan du integrerer det i din personlighed og tankesæt. Samtidig får din egen elektroniske kopi og privat adgang til programmet – for livet.

Spirit is always for expansion and fuller expression. It is never for disintegration. Spirit expresses itself through you.

Thinking Into Results er dermed en metode og et system du kan bruge til igen og igen til at løfte barren og få endnu bedre resultater. Det handler om succes i alle livsområder – personligt, relationelt og professionelt. Det hele menneske og det hele liv – fysisk, mentalt og spirituelt. Om at finde formål, mål og mening i livet. At bidrage og at gøre en forskel. At blive den du ønsker og at leve det liv du drømmer om. Om at leve efter design. Hvad ellers er muligt?

Med Thinking Into Results kan du tænke dig til resultater på tre måder

Tre måder at gennemfører Thinking Into Results hos ErhvervsCoach®

 1. Gruppeforløb – 3 måneder
  Her indgår du i en gruppe, hvor du sammen med coachen og de andre skaber energi, synergi, læring, udfordring, forpligtelse, støtte og inspiration med fokus på at lære metoden samt at realisere et mål. Dette forløb er for dig der søger det sociale aspekt, fællesskabet samt gruppens støtte. Gruppen er i sig selv en løftestang.
 2. Individuelt forløb – 3 måneder
  Her får du personlig facilitering, sparring, spejling, udfordring og en accountability partner i din personlige coach samtidig med at du lærer metoden og realisere et ambitiøst mål. Dette forløb er for dig der ønsker individuel sparring og måske har nogle mere private udfordringer/mål.
 3. Specialforløb – 6 måneder
  Her får du først en særlig opstartsproces. Dernæst en intensiv facilitering over tre måneder med fokus på at lære metoden og at realisere et et ambitiøst mål eller et større delmål. Efterfølgende får du en proces, hvor du med støtte på sidelinjen af din coach selv løfter barren og realiserer dit hovedmål eller et nyt og større mål. Dette forløb er for eliten. Det er for dig der kun ønsker det bedste og som har ambitiøse mål eller særlige stærke/private paradigmer, der skal omprogrammeres.

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success _ Online

Return on investment med ErhvervsCoach®

Med Thinking Into Results lærer du selve metoden samtidig med at du arbejder på og realiserer et konkret og ambitiøst mål over en periode på 3-6 måneder. Således tjener du din investering hjem og skaber Return On Investment (ROI). I et tre måneders forløb er der fokus på selvlæringen og et mindre eller kortsigtet og måske mere akut mål. I et seks måneders forløb kan der lægges større tyngde på et mere ambitiøst mål eller en mere indgroet vane. 

Kvantespring for livet med Thinking Into Results

De fleste laver dog et eller fler kvantespring (ofte så mange, uanstrengt og hurtigt at folk ikke når at registrere det) på kort tid og tjener hurtigt deres investering hjem – mange gange. For metoden kan bruges igen og igen. På atter nye og større mål. Resten af livet. I starten har du materialerne og din coach at støtte dig til. Siden har du materialerne tilgængeligt online og på din mobiltelefon – anywhere & anytime. Til sidst bliver de integreret i dit mindset samt en del af dine vaner og levemåde. På den måde bliver resultater og succes en vane. Success is a habit! 

Det bliver svært at genkende din gamle virkelighed

Har du fra start et stort mål om fx at konvertere din årsløn til en månedsløn, skal du som udgangspunkt og uden at begrænse dig, tænke i noget der ligner 12-18 måneder – eller at splitte dit mål op i delmål. Det kan sikkert gå hurtigere, men du skal nå at opbygge det tilsvarende paradigme – selvtillid, attitude, minset og selvbillede, inden du realisere dit mål. Hvis du senere, overhoved måtte ønske at kigge tilbage, får du brug for et teleskop. Det vil være svært at se så langt tilbage, som til start – du må påregne at du udvikler dig på alle tre planer – spirituelt, mentalt og fysisk.

Mulighederne er uendelige hos ErhvervsCoach®

Det ene udelukker ikke det andet. Har du valgt forløb #1, kan du stadig tilkøbe individuel coaching. Med forløb #2 kan du fx også tilkøbe et forløb i en Q&A gruppe. Og med forløb #3, såvel som de andre forløb, kan du også tilkøbe dig en plads i en Mastermind Gruppe. Du kan også gennemføre Thinking Into Results sammen med din partner – din business partner såvel som din private partner. Samt i din afdeling, team, projekt, gruppe eller familie. Er du lederen af teamet, kan du selv starte med mig som din coach. Og siden kan jeg facilitere jeres organisation igennem et forløb til forandring, effektivitet, resultater og success. 

Thinking Into Results for leaders

Become a master of your faith and a captain of our soul

Det handler om at blive kaptajn i dit eget liv, herre over din skæbne og at leve efter design. Hvad ønsker du? Hvem og hvordan vil du gerne være? Hvad vil du gerne manifestere? Hvilke relationer vil du have? Hvilke mål og ambitioner ønsker du at realisere? Hvad skal du nå at opleve? Hvad ønsker du at efterlade og hvordan vil du huskes? Økonomisk, materielt, intellektuelt, professionelt, personligt, relationelt…? Hvad skal være dit resultatspor?

Det kræver det rigtige mindset, effektive programmer, stærke værktøjer, gode vaner, selvtillid, selvværd, selvkærlighed, attitude og den rigtige personlighed. At du kan lede dig selv samt skabe resultater med og gennem andre. At du kender til tankens kraft og kan arbejde i harmoni med universets love for succes.

Mangel på gennemslagskraft og lederskab, er det der stopper de fleste i at få succes. Thinking Into Results er således også et ledertrænings- og et lederudviklingsprogram. Ud fra tanken om at blive en gode leder i dit eget liv og  en god ledestjerne for andre – såvel som en god leder af andre, teams, projekter, leverandører og kunder. Uanset om du skal lede andre eller ledes af andre, vil du lære vigtige elementer omkring et godt følgeskab – som basis for godt lederskab, samarbejde og kommunikation. For de fleste har løbet af en dag ofte begge kasketter på – privat som professionelt. Det er en særlig dynamik og fleksibilitet der også skal læres.

Thinking Into Results er dermed det ultimative ledertrænings- og transformationsprogram – på alle tre områder og på alle tre planer af livet. 

Thinking Into Results omfatter

• 12 uger
• 12 lektioner
• 12 sessions
• 12 værktøjskasser

De 12 lektioner og værktøjskasser i Thinking Into Results

 1. Mål – ambitiøs og effektfuld målsætning med støtte til forandring, vækst, kvantespring og ROI.
 2. The knowing-doing gab – luk gabet mellem hvad du ved og hvad gør – det du ikke gør/burde gøre og det du gør/ikke burde gøre – fra bevidsthed og vaner til resultater og ROI.
 3. Mindshift – at skabe et mindshift, etablere nye vaner og skabe resultater i forhold til dit nye mål.
 4. Sindets potentiale – sindets funktion og frigørelse af sindets uendelige potentiale.
 5. De højere intellektuelle, mentale og kreative fakulteter i det bevidste sind – kontrol og udnyttelse det bevidste sinds kræfter.
 6. Selv-billede – det at bryd gennem glasloftet inkl. selvværd, selvtillid, selvstøtte og selvkærlighed – bliv den du vil være og den du skal være for at nå dit mål.
 7. Frygtmuren – gennembryd frygtmuren og undgå prokrastinering – bekymring, tvivl, frygt, stress, angst og depression – i forbindelse med realiseringen af dit nye store mål.
 8. Overbevisning – støttende overbevisninger på et dybere psykologisk plan, der skaber den tro og tiltro til dig selv, som du behøver for at nå dit mål.
 9. Attitude – fra ægte attitude til handling og resultater – skab en positiv vinder-attitude.
 10. Lederskab, følgeskab og selvledelse – bliv kaptajnen i dit eget liv og leder af det team, du behøver for at skalere og nå dit mål – master of your faith and captain of your soul.
 11. Relationer og merværdi – at skabe bedre relationer samt merværdi og ekspansion med og gennem andre – så du kan skabe endnu bedre resultater.
 12. Kvantespring – bring det hele til next level via masterminding og kvantespring.

Dit forløb med Thinking Into results

Målet(-ene) står dig frit for. Det kan være personligt, relationelt eller professionelt. Materielt, intellektuelt, psykologisk eller spirituelt.

Det anbefales altid at du sætter et mål, der under forløbet giver ROI (Return On Investment) i forhold til din investering. Samt at du desuden i en horisont på 12 til 18 måneder, ikke kun forestiller dig et paradigmeskifte og et resultat, men en turnaround og et kvantespring for dig og fx dit team/ organisationen.

Thinking Into Results på 3 måneder

Langt de fleste gennemfører programmet på 3 måneder. Er du ambitiøs, fokuseret og dedikeret kan du sætte dig et mål, gennemgå programmet, lære systemet og nå dit mål på 3 måneder. Så har du en session per uge og en hel uge til at lære hver enkelt lektion og værktøjskasse. Det er kondenseret, men nemmere at holde motivation og momentum. Herefter kan du selv sætte dig et drømmemål, og med den læring og erfaring du nu har, fokusere på selve målet og selv realiseret det.

Thinking Into Results på 6 måneder

Ønsker du mere tid til processen første gang, har du et større mål eller et mere stædigt paradigme du skal have omprogrammeret, så kan det være at du skal overveje 6 måneder. Fordelen er, at så har du to uger per lektion inkl. en session hver anden uge. Det giver mere tid til at massere det ind, men du skal stadig arbejde med det samme hver dag. Det er fordelen. Udfordringen er at det kan være svære at fastholde motivation og momentum. Samtidig med at din kalender så er booket i et halvt år.

Du skal arbejde hver dag

You only need to give it 1 hour a day of your life, that you’re already wasting, and we’ll guide you to change you’re life for good. And the money you spend on your program, you will spend anyway. This is just an investment in you and your life.

Du skal arbejde med dig selv, dit sind, paradigme, vaner, programmet og mål i en time hver dag. Ellers får du ikke noget ud af det. Eller sagt på en anden måde. Du får det ud af det, som du investerer og putter ind i det. Men jeg kan hjælpe dig med at finde tiden og at organisere det. De fleste har alligevel allerede en time de spilder i forvejen. Og om du så skal låne pengene til programmet, så vil det være en af de bedste og mest rentable (lovlige) investeringer. Det understøtter selv Warren Edward Buffett.

Hvem er vi • Hvad er vores vision • Hvordan arbejder vi

Thinking Into Results er baseret på en lige linje som går helt tilbage til år 18’hundrede. Fra Andrew Carnegie der var mentor Napoleon Hill, der var mentor for Earl Nightingale, som var mentor for min mentor Bob Proctor. Dertil psykologi, videnskab og erfaring fra mange tusinde andre og research – som du altsammen får gennem programmet, videoerne og mig.

Andrew_CarnegieNapoleon HillEarl NightingaleBob Proctor

Klik her på teksten for flere oplysninger – Nederst på den engelske side kan du læse mere om hvem vi er, vores vision og hvordan vi arbejder inkl. historie og baggrund for proces, metode og koncept. 

Tænk dig til resultater

Psykologien bag programmet

Hvad er success?

Thinking Into Results tager udgangspunkt i dig, dine mål og succeskriterier. Vores definition af succes tager udgangspunkt i en progressiv realisering af et værdigt ideal – dit. Derfor kan alle være med og derfor er både rejsen og målet værdigt og attraktivt.

Success is the progressive realization of a worthy goal or ideal. ˜ Earl Nightingale

Cert Coach PGI Consultant Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking Into results - Paradigm shift _ TIR PGI Proctor Gallagher Institute

Den usynlige forhindring og den ubegrænsede mulighed

Mange er præget af familiens, skolens og samfundets paradigmer omkring alt her i livet inkl. perception, udfordringer, muligheder, kreativitet, kærlighed, parforhold, tid, penge, arbejde, mål og succes.

Det er nogle af de primære faktorer, der har skabt dine paradigmer – de mentale programmer, vaner og selvbillede, der findes i din underbevidsthed, og som udgør 95% af sindet. Det er også det man kalder autopiloten. Det uhyggelige er, at underbevidstheden og paradigmerne tilsvarende skaber 95% af resultaterne. Ubevidst.

Forandringen skal derfor ske indefra og ud. Du er nødt til at lære at gå bagom det der skaber resultaterne – dine tanker, følelser og adfærd. Og et skridt endnu længere bagud – sindet… the mind. Nærmere betegnet underbevidstheden – the subconscious mind og paradigmerne. Og foretage et paradigmeskifte – mindshift.

Det kan du gøre bevidst med din bevidsthed. Så når du lærer at at styre din bevidsthed – de sidste 5% af sindet, dine højere mentale fakulteter:

• Perception
• Imagination
• Intuition
• Memory
• Reason
• Will

og sanserne – kan du lære at omprogrammere autopiloten, skabe nye og mere effektive paradigmer, og helt automatisk skabe og genskabe alle de resultater du ønsker. At tænke dig til resultater, med lethed. Så bliver du kaptajn i dit eget liv. Til da er vi i størstedelen af tiden reaktive og offer for omverdenen, sanserne og paradigmerne.

Dertil kommer der alt den frygt, vi selv kan skabe når vi hæver målet (frygtmuren) samt alle de ting vi generelt kan frygte i livet. Her er jfr. Napoleon Hill de seks største og mest gennemgående former for frygt:

• Frygt for fattigdom.
• Frygt for kritik.
• Frygt for dårligt helbred.
• Frygt for tab af nære.
• Frygt for alderdom.
• Frygt for døden.

Risikoen kan være reel nok, men vores irrationelle tanker og adfærd omkring frygten, kan i høj grad forhindre os i at nå vores mål og få succes. Hvilken af de fem former for frygt er mest dominerende i dit liv?

I am the master of my fate: I am the captain of my soul. ˜ William Ernest Henley

Anstrengelser, overarbejde og kamp hjælper ikke og skaber ikke forandring

Det handler ikke om at kæmpe sig til resultater, at bekæmpe den ydre virkelighed eller at bekæmpe de gamle paradigmer. Men simpelthen at skabe nye og bedre modeller og løsninger. At programmer og installere nye og bedre paradigmer i underbevidsthedens autopilot. Faktisk, jo mere du anstrenger dig, arbejder og kæmper, jo mere udfordring og modstand skaber du blot – jfr. universets love.

You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete. ˜ Buckminster Fuller

Så lad dig ikke begrænse af dine eller de andres paradigmer, perceptioner, overbevisninger, tro og mindset. Lev efter design og ikke efter skæbnen. Gør det ubevidste bevidst og tag kontrol over dit liv. Du kan alligevel kun forandre det du er bevidst om og accepterer.

Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate. ˜ C.G. Jung

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success _ Vision - Purpose - Goal

Formål, vision og mål

Måske har du og dit team allerede målkrav oppefra og udefra, som du skal have hjælp til at nå. Men der er eksistentielt set ikke noget du skal. Bortset fra døden – siger man. Men da du ikke ved hvor meget sand der tilbage i timeglasset, er der ingen grund til at forholde dig til det eller at prøve at være andre steder end i nuet.

Så fokuser heller på det du ønsker inden det er for sent. Forskning viser nemlig meget stereotypt at der er fem ting vi fortryder på dødslejet:

• At du havde mod til at det liv du virkelig og selv ønskede.
• At du havde arbejdet mindre og mindre hårdt.
• At du havde været tro mod dig selv og udtrykt dine følelser.
• At du havde været mere sammen med venner og familie.
• At du havde tilladt dig selv at været mere glad.

Hvad kommer du til at fortryde på dit dødsleje, hvis du fortsætter som nu?

Most people tiptoe their way through life, hoping they make it safely to death. ˜ Earl Nightingale

Det er altid mere spændende og motiverende, hvis du selv har været med til at sætte dit mål, eller om ikke andet kan tage ejerskab for dem. Så hvordan kan du gøre de evt. udefrakommende mål til dine og din fordel? Måske du også ville sætte målene højere, hvis de ikke var begrænset af din omverdens paradigmer og ambitioner. Så hvad ønsker du i virkeligheden?

Formål / purpose og vision

Det behøver ikke at være kompliceret, så fokuser på hvad du ønsker. Jeg vil undervejs selvfølgelig også gerne lære dig mere at finde dit purpose (formål) og vision samt at koble det med dine mål. Så det kan også være godt at spørge dig selv:

• Hvad gør mig glad?
• Hvad kan jeg lide at lave?
• Hvad er jeg god til?
• Hvad er mine særlige talenter?
• Hvad brænder jeg for?
• Hvad giver mig saft, kraft, passion, drivkraft, virkelyst, skabertrang, kreativitet og energi?
• Hvad kan også være et bidrag til verdenen?

Målsætning og målrealisering

Målsætning er en intellektuel proces, men målrealisering sker i sin essens efter loven – naturens og universets lov. Dem kan du ikke gå imod. Det vil være som at gå op imod vinden og at forsøge at ophæve tyngdekraften. Så hvis dit mål tager udgangspunkt i dit sinds natur (dit eget ideal), samtidig med at det er i harmoni med omverdenen (universet) og du arbejder i overensstemmelse lovene for målopfyldelse, vil du med tiden, hurtigere og hurtigere samt mere og mere uanstrengt kunne manifestere større og større resultater.

Goal setting is an intellectual process and goal achieving is a lawful process. ˜ Bob Proctor

Det er derfor det hedder tænk dig til resultater med Thinking Into Results og ikke som på det vi ser på de lavere bevidsthedsniveauer af fx hamsterhjulet – struggling into results. Den metode du lærer i programmet, er for livet. Den kan bruges igen og igen og på hvilket som helst mål. Du kan lære den udenad eller installere den på din telefon og have den i din lomme. Over alt og til enhver tid.

Du har al det og den viden der skal til, men er ikke i mål

Du er ikke i mål. Ellers sad du ikke og læste dette. Men du vil og kan meget mere. Du ved også godt at der er mere i vente og flere muligheder end dem du ser lige nu. Men måske du savner perspektiv og klarhed samt mere selvtillid eller selvkærlighed og selvstøtte. Måske er dit selvbillede og selvtilfredshed ikke høj nok. Måske har du bare prøvet flere ting, men det er stadig ikke lykkedes og stadig ikke lykkelig.

Måske er dette her dig – og måske er din tid nu?

Min coaching og Thinking Into Results virker for andre over hele kloden. Så hvorfor ikke dig. Men hvis du har mistet troen og selvtilliden, så lån min. Jeg ved det virker og jeg ved at du kan. Dette er lavet for alle og selv et barn kan bruge metoden.

Sidder du fast?

The opposite of courage in our society is not cowardice… it is conformity. ~ Earl Nightingale

Det kan alligevel være svært at tro, når sidder du fast i konformiteten, er fanget i magelighedens ligegyldighed, tosomhedens hængedynd, har toppet eller er havnet i en midtvejskrise e.l. Eller hvis du har ramt bunden økonomisk, professionelt og parforholdsmæssigt m.v. Måske har du udviklet stress, angst, depression, alkoholproblemer… begået utroskab, er endt i en deroute eller er faldet uden for arbejdsmarkedet og mangler formål og mål.

Søger du noget at brænde for, noget at leve og noget kæmpe for? Noget at stå op til? Noget som du vil? For det fleste er det en kombination af hen imod og væk-fra motivation – når de først vågner op. For hvem er du? Hvad vil du? Og hvad er dit purpose? Hvad er din smerte? Hvad gør dig glad?

By far the best investment you can make is in yourself. ˜ Warren Buffett

Det er også den bedste motivation til at investere i dig selv – når der både er noget der trækker og skubber. Det er ikke en skam at have et problem, men en skam ikke at gøre noget ved det.

Og så er det bare sådan, at det mit purpose er at hjælpe dig med at løse dine problemer og blive helten i dit eget liv, at hjælpe dig med at du og dine paradigmer ikke står i vejen for dig selv, så du kan nå de mål du brænder for, skabe den succes du tørster efter og komme derhen du virkelig drømmer om.

Jeg og denne metode kan hjælpe 99% af alle, hvis de bl.a. er motiverede, coach’able og følger den. Det har den allerede bevist worldwide og gennem fire generationer. For alle køn, aldre og nationaliteter. Uanset om de var over, under, forud eller bag mig. Det er jo hellere ikke mig, men dig det handler om.

Jeg er din guide og du er helten/ heltinden i din egen historie. Det er dig der gør arbejdet og skaber resultaterne. Med metoden, kan du igen og igen skabe nye horisonter, eventyrer og resultater. Jeg skal nok guide dig gennem det system og den proces, som Bob Proctor har skabt med og på baggrund af hans forgængere. Det er det som jeg er certificeret, trænet og specialiseret i. Derudover er du velkommen på at trække på al min anden viden og erfaring.

Midtvejskrise

Menneskekroppen er ikke skabt til at leve i meget mere end ca. 36 år. Så mange overlever sig selv flere gange. Vi skal derfor både udvikle os selv og genopfinde os selv flere gange. Mange støder således på en eller flere midtvejskriser. Det kan være hårdt og ligne en depression. For andre kan det føre til impuls handlinger eller impulskøb. For andre igen kan det medføre fx alkoholproblemer eller utroskab. Men vi kan hverken købe eller drikke os ud af det. Vi bliver nødt til at re-tænke vort formål (purpose, vision og mål) og programmere et nyt mindset og paradigme til vores nye livsfase.

Det er noget af det jeg også selv har personlig erfaring med samt erfaring med som psykoterapeut, parterapeut, partnerskabs coach og erhvervscoach. For hvad gør man når man både har toppet privat, karrieremæssigt og med sin forretning? Livet slutter jo ikke der … eller gør det? Nej, vel. Selvom de fleste drømmer om pensionen, så er der en markant stor del der dør allerede efter 6 år efter pensionen. Hvorfor mon?

The Shift – Værdiskifte

Man kalder også midtvejskrisen for Skiftet (inspireret af Dr. Wayne Dyer). Mange oplever i forbindelse med deres midtvejskrise et radikalt værdiskifte, hvor meget af det der tidligere i deres liv var vigtigt, ikke er længere er vigtigt. Omvendt kan helt nye værdier og prioriteter komme til.

Mange mænd har været optaget af:
• rigdom, eventyr, avancement, fornøjelse og respekt.
Efter skiftet bliver det vigtigste ofte:
• spiritualitet (mening), personlig fred, familie, formål (purpose) og autencitet.

For mange kvinder har det handlet om:
• familie, uafhængighed, karriere, at passe ind og attraktivitet.
Efter skiftet kommer bliver det vigtigste ofte:
• personlig udvikling, selvværd, spiritualitet, glæde og tilgivelse.

Det er jo oplagt at man i den situation har brug for en guide (coach/ psykoterapeut/ parterapeut), som har erfaring med udfordringen samt en metode og et program, der kan rumme disse facetter samt skabe et nyt purpose, vision, mål, mening, drivkraft og energi.

Gør det sammen

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success _ Thinking Into Results Together

Hvis du og/eller din partner står i den situation hvor I, parforholdet, karrieren og måske jeres virksomhed trænger til en gennemgang og udvikling, kan jeg varmt anbefale Thinking Into Results. Og hvorfor ikke gøre det sammen. Det vil samtidig være en gave for familien og børnene.

Jeg forstår udfordringen og smerten og har løsningen

Det er både hårdt når du har toppet eller rammer bunden. Når du ikke lykkedes, når du sidder fast, hænger fast i midten eller i en midtvejskrise. Når du stresser og har tabt dig selv i hamsterhjulet eller blot erkender at du er skabt til noget større og kun bruger 10% af dit potentiale.

Du ved det nok ikke, men du er selv den største udfordring og står i vejen for dig selv. Når du lærer metoden samt at mestre de intellektuelle fakulteter og sindet – det der er bagved og som styrer din perception, tanker, følelser, energi, handlinger, vaner og resultater – vil du kunne gå fra at være styret af din omverden, sanser, paradigmer, vaner og reaktioner, og bevidst kunne manifestere hvad som helst.

The knowing-doing gab

De fleste i dag er yderst veluddannede, ved alt og har alle svarene, men alligevel får de ikke resultaterne. Det er det man kalder The Knowing-Doing Gap og det er alt sammen styret af vores paradigmer, der styrer stort set alt inklusive vores resultater.

Det største paradigme er vores selvbillede og vi kan aldrig udkonkurrere (outperform) vores selvbillede. Så på linje med vores selvbillede er vores dybereliggende overbevisninger, attitude og højere mentale fakulteter nogle af de vigtigste faktorer for succes.

Derfor skal forandringen komme indefra og ud. Det er ikke nok at ændre omverdenen eller tankerne og følelserne. Det er heller ikke nok, blot at sidde og meditere. Vi er nødt til at ændre vores paradigmer, hvis vi ønsker markant bedre resultater og permanent forandring.

Fællesnævneren for succes

Det starter og er alt sammen i sindet. Det er i sindets underbevidsthed, at du finder de her paradigmer. Det er paradigmerne der styrer størstedelen af dine vaner og størstedelen af din adfærd er vanemæssig. Så hvis du bygger gode paradigmer, skaber du gode vaner og dermed også gode resultater. Styrer du ikke dit sind og dine vaner, er det som med ukrudt i haven. Det skal passes, ellers gror det til.

Paradigms are a mental program that have almost exclusive control over your habitual behaviour and almost all of your behaviour is habitual. ˜ Bob Proctor

Comfortably numb

Problemet er at paradigmernes formål er at gøre dig sanseløs, komfortabel, konform samt at bevare dit status quo. Som en termostat på en radiator. Vi bliver på den temperatur vi har vænnet os til. Også selvom det er ubehageligt varmt eller koldt. Eller som ‘leverpostej’. Hellere det end at lave noget om, at gøre noget andet eller risikere noget – det er paradigmernes konstante budskab… og jerngreb. De styrer endda vores virkelighedsopfattelse. 

Failures do what is tension relieving while winners do what is goal achieving. ˜ Dennis Waitley

Fælles for alle vindere er, at de har gjort det til en vane, at gøre de ting som ‘tabere’ ikke vil gøre. At gøre det nødvendige, uvante og måske ubehagelige til en vane. Det kræver motivation, vilje og vedholdenhed at skabe et nyt paradigme samt at ændre en vane.

Men gør du det ikke til en vane, skal du hver dag og på ny starte forfra, og tage beslutningen igen og igen samt fastholde den krampagtigt med de sidste 5% af bevidsthed, som må kæmpe mod dagligdagens forstyrrelser og underbevidstheden, som sammen med paradigmerne udgør de overvejende 95%.

Hvem tror du at det er, der vinder? Du gættede rigtigt. Vanerne, paradigmerne og underbevidstheden. Tænk fx på alle de gange en slankekur (mad, sukker, salt og fedt – også vigtige for vores eksistens), rygeafvænning eller alkoholafvænning forgæves er prøvet? Det er både stærke stimuli og stærke paradigmer, der sjældent blot kræver en adfærdsændring, men en ændring i sindet.

Tænk blot på vaner og afhængigheder af mad/overspisning, porno, sex, utroskab, skænderier, overarbejde… Ja du hørte mig rigtigt. Netop disse stimuli (jfr. Napoleon Hill): 

• Sex
• Kærlighed
• Penge
• Musik
• Venskab

har den kraftigste indvirkning på sindet, underbevidstheden og paradigmerne. Så hvis du har nogle stærke og ubevidste vaner omkring alkohol, sex, porno og utroskab, kan den eneste udvej også være en omprogrammering.

The common denominator of success – the secret of success of every person who has ever been successful – lies in the fact:”They performed the habit of doing the things that failures don’t like to do.” ˜ Albert E.N. Gray.

Hellere smerte end at gøre en anden indsats

Problemet er at de fleste er villige til at acceptere en middelmådighed eller en smertefuld tilstand, hvis de i bytte får en behageligere og mere kendt indsats. Frem for at gøre en ekstra, uvant, risikofyldt og anstrengende indsats for et bedre liv og resultater.

It is easier to adjust ourselves to the hardships of poor living than it is to adjust ourselves to the hardships of making a better one. ˜ Albert E.N. Gray.

Successful people are influenced by the desire for pleasing results. Failures are influenced by the desire for pleasing methods and are inclined to be satisfied with such results as can be obtained by doing the things they like to do. ˜ Albert E.N. Gray.

Mange ender som fluen, hvis de ikke ændrer paradigmet

Vi kender alle sammen lyden af en flue, der er fanget bag en rude. Den kan se igennem ruden og bliver ved med at forsøge at flyve ud gennem glasset. Selv når du prøver at hjælpe den ud. Ja det kan også være svær at tro på og at modtage hjælp, når den endelig kommer. Det er fluens perception og paradigme. Dens paradigme styrer også dens opfattelse og adfærd, sådan bliver den også ved med at flyve mod ruden… til den får stress, brænder ud og dør.

The global workforce:
50% are stressed and 80% are not engaged.
Gallup

Det er sådan vores paradigmer virker og taler til os. Gentagelse på gentagelse. Work harder and play safe. Accepter det du har og gør dig ikke anstrengelser for noget andet, selvom det er bedre.

Men ligesom fluen, har du nu en mulighed for at vende om – make a turnaround – flyve den anden vej, ud gennem døren og ud i friheden med Thinking Into Results som roadmap og mig som din GPS til succes. At sætte dig selv og dine paradigmer fri. Men det kræver at du er parat til at investere og at tage en risiko.

The fear of making a decision is the result of fearing to make a mistake – the truth is, the fear of mistakes has a greater impact on you than making the mistakes. ˜ Bob Proctor

Ring til ErhvervsCoach® og få en gratis coachingsamtale – og se om der er et match:

Ring +45 61661900

Together with Thinking Into Results we can do what you cannot do alone

Bob Proctor - Kasper T. Larsen, mba - ErhvervsCoach.dk - 20210327 55Y - Happy Birthday Singing

Ovenstående foto er fra en online coaching session med Mr. Bob Proctor på min fødselsdag, hvor han inden brød ud i en meget hjertelig fødselsdagssang for mig. Og det er nemlig det der gennemsyrer alt vort arbejde – hjerteenergien. Vi arbejder alle fra hjertet. You’ve gotta have heart – all you really need is heart!

Fra tanke, til handling og resultater

Ring straks og book en gratis coachingsamtale og se hvilke muligheder du har for at skabe fantastiske nye resultater. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen, så ringer jeg dig op snarest.

Tel. +45 61661900