Om ErhvervsCoach® Kasper T. Larsen

Leder MedarbejderTeamThinking into results

Lad os lære hinanden bedre at kende. 
Ring +45 61661900 og book et gratis kaffemøde pr. telefon. 
Connect på facebook, linkedin og instagram.

Fagligt

Min baggrund, uddannelse, værktøjer og erfaring som coach er en international rejse over mere end 30 år, der omfatter individ, relationer, proces og forretning samt hr, it, procesoptimering, projektledelse, team, organisation, strategi og lederudvikling. Med tiden har denne rejse også omfatter krop, sind, psyke og spiritualitet. Jeg har arbejdet med alt fra hænderne til hovedet samt mennesker, psykologi og persontest til teknologi. Derudover har jeg for over 5,5 mio. i selvfinansieret uddannelse. Bl.a. MBA, psykoterapeut og coach – se mere nederst og link med mig på LinkedIn. Bag mig har jeg verdens bedste mentorer. Alt det stiller jeg til rådighed. Jeg brænder for resultater og min mission er at hjælpe dig til at løse dine problemer og at skabe det du ønsker.

Personligt

Jeg er den første ErhvervsCoach® i Danmark. Jeg har selv skabt begrebet og virksomheden. Alle andre/alt andet er en kopi. Her får du den rene og originale vare. Min største ressource er mit skarpe sind, varme hjerte, umiddelbare ærlighed og store mod. Min største kompetencer er kompleksitetsreduktion, perspektiv og kreativitet. Jeg er god til at se mønstre, systemer og muligheder. Derudover er jeg ligefrem, entusiastisk, har et højt energiniveau samt er meget engageret og vedholdende. Din succes er min succes. Min største motivationsfaktor er at se dig frigive dit potentiale, overvinde dine begrænsninger, nå dine mål og realisere dine drømme. Og jeg er et hundrede procent investeret i din succes. Intet er umuligt!

Kasper’s kompetenceområder og rejse

Personlig udvikling og forretningsudvikling

Mit navn er Kasper T. Larsen og jeg er fra 1966. Jeg har oprindelig en baggrund inden for international marketing og management med særlig interesse i ledelse, konsumentadfærd og -psykologi samt projekt-, produkt-, koncept- og forretningsudvikling.

Effektivitet og resultater

Jeg har altid brændt for udvikling, effektivitet og at hjælpe andre til resultater. Jeg har altid været optaget af hvordan man kan gøre ting bedre, hurtigere og mere effektivt. Siden jeg i 1989 tog et voksenpædagogikum, har jeg beskæftiget mig med personlig-, kompetence-, karriere- og lederudvikling.

Master of business administration

Undervejs har det udviklet min interesse i management, strategi, ledelse og HR. Det har bl.a. ført til en diplomuddannelse i projektledelse, certificering i lean management, eksaminering i HR og personalejura, certificering i diverse personprofiler / persontest og en tresproget MBA fra Frankrig.

Big five consulting

Efterfølgende har jeg arbejdet som projekt-, proces- og management konsulent for nogle af de større konsulenthuse som Complet / Merkantildata, Discover / Inscape, Mitchell Phoenix Ltd., PricewaterhouseCoopers og Arthur Andersen.

International coaching på alle niveauer

Som konsulent har mine arbejdsområder har været proces-, kompetence-, personale-, strategi-, leder-, team- og organisationsudvikling samt it-, projekt- og forandringsledelse. Jeg har bl.a. arbejdet på store internationale projekter samt undervist, trænet, superviseret og coachet ledere, projektledere, konsulenter og medarbejder på alle planer og områder.

Thinking Into Results

Som en del af rejsen har jeg i over 30 år interesseret mig for og arbejdet med sindet. Hvad er det der er bag øjnene som ser? Hvad er det der styrer tankerne bag det vi ser samt det vi ønsker at skabe og manifestere? For vi ved alle at tankerne i høj grad styrer følelserne og vores energi samt vores vaner og adfærd. Men hvad er det som styrer vores tanker. Og hvorfor er det så nemt for nogle at skabe succes – og så nemt for andre at skabe fiasko. Igen og igen. Ubevidst, automatisk og vanemæssigt. Hvorfor gør vi fx ikke alle de ting vi godt ved og burde, for i stedet at gøre de ting vi ikke burde og som ikke skaber de resultater vi ønsker.

Kan vi knække den kode, kan vi ikke bare vende fiasko til succes, men skabe kvantespring helt automatisk og uanstrengt. Jeg har således studeret alt fra psykologi, hjernen, nlp, buddhisme og meditation til yoga og yogafilosofi m.v.

For flere år siden mødte jeg legenden Bob Proctor og hans kernemedarbejdere, som er verdensførende eksperter i sindet, frigørelse af potentialet samt resultatskabelse. Ikke nok med hans egen livslange ekspertise, som er baseret på videnskab, psykologi og universets naturlove, så kommer hans unikke færdigheder fra en direkte overlevering i en lige linje gennem fire generationer samt studier af mange tusinde succesrige mennesker, helt tilbage til år 1800′.

Jeg er således i dag selv certificeret elite mindshift coach hos Bob Proctor. Det og hans programmer inkl. Thinking Into Results hjælper hver dag mig selv og mine klienter til at foretage forbløffende manifestationer og kvantespring med lethed. At tænke sig til resultater. Jeg vil af hjertet gerne dele det med dig. Ønsker du det? Ønsker du at investerer i dig selv og din fremtid samt at lade mig hjælpe dig med at blive den du ønsker, gøre det du drømmer om og at have det du længes efter?

Læs mere på Thinking Into Results.
Og ring 61661900 for en gratis indledende coachingsamtale. 

Mindset mindshift paradigm shift coach Kasper T. Larsen, mba _ ErhvervsCoach.dk _ Thinking into results & success

Kasper T. Larsen, ErhvervsCoach®

+45 61661900

I am here to inspire, help and serve.
I am 100% invested in your success.
If you win, then I win, that’s a double win.
And we either win, or learn and win.

MBA Kasper T. Larsen _ PGI Certified Coach Consultant _ ErhvervsCoach.com

In times of change, the learners shall inherit the earth, while the learned shall find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists. ~ Eric Hoffer

Certificeret elite mindset coach

Certificeret nlp master coach

MBA i lederskab og management

Bachelor i marketing og management

Projektleder

Lean Manager

HR og personalejura

Certificeret i div. personprofiler

Voksenpædagog, psykoterapeut og supervisor

Access bars & body process facilitator

RYT200 yoga lærer, meditation og ernæring

Engelsk, tysk, fransk, dansk, svensk og norsk

Min erfaring i coaching

Pædagogik, undervisning og coaching

Jeg startede allerede i 1989 og siden 1999 har mit erhvervsmæssige fokus været professionel coaching. Først coachede jeg ud fra min faglige og pædagogiske baggrund, med kyndig træning og supervision fra konsulenter, psykologer og gestaltuddannede.

Certificeret master coach

I 2002 blev jeg certificeret NLP Master i coaching med udgangspunkt i den kognitive metode, der både anvendes ved consulting, supervision, coaching og psykoterapi.

Certificeret elite coach

I 2020 blev jeg certificeret elite coach hos Bob Procter og PGI Consulting. Med disse revolutionerende og effektive metoder hjælper jeg nu teams, ledere, medarbejder og private klienter til turnarounds, kvantespring, exceptionelle resultater og vedvarende forandring på henholdsvis 3-6-12-18 måneder.

Coaching fra det hårde til det bløde

I starten af min karriere som coach, coachede jeg primært inden for forretningsudvikling, ledelse, projektledelse, teambuilding, kommunikation og problemløsning. Det udviklede sig hurtigt til coaching i de mere bløde og personlige områder. Først coaching inden for karriere, ledelsespsykologi og personlig udvikling. Siden coaching inden for stress, livskvalitet, relationer og partnerskaber.

Coaching af det hele menneske i den hele organisation

Interesse, flair og kunder har løbende trukket mig videre i retning mod coaching, hvor fokus er det hele menneske. Senere har jeg derfor taget videreuddannelse i imago og den gestaltiske metode, der både anvendes i forhold til organisationsudvikling, mentoring, coaching, supervision og psykoterapi. I fortsættelse heraf er jeg bl.a. efteruddannet og trænet på Master Level ved GATLA (godkendt af American Psychological Association) i proces, relationsarbejde, psykoterapi, supervision og organisationsudvikling.

Første erhvervscoach i Danmark

I 2002 gik jeg selvstændig, som den første erhvervscoach i Danmark, og etablerede ErhvervsCoach®. Jeg har løbende coachet andre iværksættere, partnere og selvstændige. Både på et forretningsmæssigt, ledelsesmæssigt, relationelt og personligt plan.

Coaching i sundhed, ernæring, krop og sind

Behovet for at forstå og at arbejde med det hele menneske, har med tiden sat mere fokus på krop og sind. Jeg er således certificeret Access Consciousness Bars & Access Body Facilitator m.v. Da krop, sind, sundhed, psyke, energi, trivsel og performance hænger nært sammen, er jeg efterfølgende uddannet i sundhed, ernæring, yoga, meditation m.v. Jeg har således praktiseret og studeret buddhisme i over 20 år. Denne udvikling tog først udgangspunkt i min egen situation, hvor jeg hurtigt fik fantastiske resultater inkl. sindsro, klarhed, sundhed og energi. Nu hjælper jeg også mine klienter til det samme, som basis for deres øvrige virke og resultater. Kroppen er jo både dit transportmiddel samt den vigtige organisme der skal skabe resultaterne for dig gennem ord og handling.

Stor værktøjskasse og erfaring i coaching

Jeg har som ovenfor en meget lang, dyb, bred og omfattende erfaring samt en meget stor coaching værktøjskasse med en lang række effektive coachingværktøjer til det det hele menneske, den hele medarbejder og den hele leder – sundhedsmæssig, personlig, ledelsesmæssig, forretningsmæssig og organisatorisk udvikling.

Coachingområder

Coaching omkring sindet

Mindset, paradigme skifte, de højere mentale fakulteter, sindsro, fokus og resultater.

Coaching inden for personlige processer

Personlig udvikling, selvtillid, selvbillede, kompetenceudvikling, karriere, stress, sundhed, energi og livskvalitet.

Coaching indenfor organisatoriske processer

Organisation, kultur, team, samarbejde, kommunikation, ledelsespsykologi, projekt- og forandringsledelse.

Coaching indenfor forretningsmæssige processer

Strategi, forretningsudvikling, projekt-, lean- og procesoptimering og salgspsykologi.

Om min coachingstil

Som coach arbejder jeg ud fra et koldt hoved og et varmt hjerte.

Jeg arbejder helhedsorienteret, processuelt, relationelt, eksistentiel og fænomenologisk – i nuet, med det du bringer og det der viser sig samt dine personlige, relationelle og professionelle mål.

Nogle gange arbejder jeg hurtigt og direkte. Andre gange sagte og ad omveje. Nogle gange værktøjsbaseret og andre gange mere procesorienteret. Jeg kombinerer indsigt og ansvar samt sind, tanke, følelse og handling. Lægger vægt på relationen samt giver plads til humor og kreativitet.

Udover at give ansvar gennem spørgsmål, kan min coachingstil omfatte støtte, ledelse, spejling, konfrontation, frustration og integration – undervisning, mentoring, coaching og supervision.

Sigtet er bevidsthed, accept, ansvar, handling, selvregulering, resultater og success.

Kontakt mig og book en tid til coaching

Har du spørgsmål til coaching eller vil du gerne booke en tid? Så ring +45 6166 1900 eller eller benyt kontaktformularen.

ErhvervsCoach® tilbyder coaching per telefon, online, kontoret i Valby eller hos dig. Kontoret er diskret og praktisk, beliggende kun 350 m fra Toftegårds Plads og 150 m fra Valby Station.

De fleste foretrækker coaching per telefon, da det er hurtigt, effektivt, fleksibelt, diskret og sikkert. Andre foretrækker coaching per telefon, fordi det altid er tilgængeligt, nemt, tidsbesparende og giver ekstremt gode resultater. Og de rapporterer alle en glæde ved at kunne sidde afslappet på kontoret, i et mødelokale og i deres egne omgivelse m.v. og helt privat at få coaching via telefonen.

Den første klient kontaktede mig per telefon fra Centralafrika. Jeg har siden med stor succes i mere end 15 år coachet klienter over hele verdenen fra Grønland til Dubai online pr. telefon.